Seminars en opleidingen

Als marktleider in planschade hebben we sinds de oprichting in 1965 een kennisbank van onschatbare waarde opgebouwd. Wet- en regelgeving, (veranderingen in) jurisprudentie, actuele ontwikkelingen … onze seminars en opleidingen geven u de bouwstenen voor gefundeerde plannen en een solide beleid.

Opleidingen en trainingen

Minstens zo belangrijk als het op peil houden en toepassen van onze kennis vindt de SAOZ het delen van onze kennis met onze opdrachtgevers. Daarom beschikt de SAOZ over een gevarieerd trainingsprogramma tegen scherpe tarieven op het gebied van planschade en nadeelcompensatie, dat er als volgt uitziet.

Basistraining planschade of nadeelcompensatie

Deze training is bedoeld voor startende medewerkers van bestuursorganen of marktpartijen die voor het eerst met planschade- of nadeelcompensatiekwesties te maken krijgen, alsmede voor medewerkers die al langere tijd niet meer met planschade of nadeelcompensatie te maken hebben gehad. In een basistraining van een dagdeel komen de belangrijkste procedurele en inhoudelijke aspecten rondom planschade of nadeelcompensatie aan bod. De cursist krijgt hiermee een goede start voor het functioneren als contactpersoon in planschade- of nadeelcompensatieprocedures.

Verdiepingstraining planschade of nadeelcompensatie

Deze training is bedoeld voor medewerkers van bestuursorganen of marktpartijen die al enige ervaring met planschade- of nadeelcompensatiekwesties hebben, maar die hun kennis op dit vlak willen bijspijkeren of verdiepen. In een training van twee dagdelen komen de procedurele en inhoudelijke aspecten rondom planschade of nadeelcompensatie aan bod en wordt ook een link gelegd naar aanpalende huidige en toekomstige wetgeving, zoals de Algemene wet bestuursrecht en de schaderegeling van de Omgevingswet.

Masterclasses planschade of nadeelcompensatie

Masterclasses zijn korte trainingen (1 tot 2 uur) voor kleine groepen van “specialisten” waarbij een bepaald deelonderwerp wordt uitgediept. Al deze trainingsvormen bieden wij zowel op ons kantoor als in de vorm van een “In Company-training” aan.

Los van dit trainingsaanbod organiseert de SAOZ periodiek kosteloze seminars voor haar opdrachtgevers, de zogenaamde “Holland Tours”. Deelname aan deze seminars is op uitnodiging.

 

  • Aanmelden seminar / opleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.