Second Opinion Planschade & Nadeelcompensatie

Planschade en nadeelcompensatie kunnen een grote impact hebben op projecten. Twijfelt u over de juistheid van een eerder uitgebracht advies? Een second opinion (ook wel contraexpertise genoemd) door de meest ervaren planschade- en nadeelcompensatiespecialist van Nederland kan dan uitkomst bieden.

SAOZ ziet vaak meer dan anderen en dat komt door twee zaken. Ten eerste: ervaring. SAOZ is het oudste bureau in Nederland als het gaat om planschade- en nadeelcompensatie- advisering. Ten tweede staan we opdrachtgevers vaak gedurende het gehele traject bij en kennen we de lokale  situatie als geen ander. Daardoor zien we het totaalplaatje en kunt u goed gefundeerde beslissingen  nemen.

Wij kunnen zowel in planschade- als in nadeelcompensatiekwesties een duidelijke
meerwaarde leveren aan de kwaliteit van de besluitvorming. Wij beschikken over de
specifieke kennis die nodig is op dit gebied zowel voor wat betreft het juridisch kader als de
taxatietechnische- en bedrijfseconomische aspecten.

Voordelen SAOZ Nadeelcompensatie

  • ¬†Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, zijn altijd up to date en doen op jaarbasis vele zaken voor diverse overheden;
  • Ervaren medewerkers met zowel de juridische als financieel-economische know how voor het uitbrengen van een gedegen en onafhankelijk advies;
  • Grote zeggingskracht van onze contra-expertises in bezwaar en (hoger) beroep

Neem contact op met: Kees van der Lee (contra-expertise planschade) of Peter van Bragt (contra-expertise nadeelcompensatie Awb)