Algemeen

Nieuw: Meet & Greet SAOZ!

25 mrt 2014

Naast de regionale bijeenkomsten nu ook Meet & Greet bij SAOZ op kantoor.

Behoefte om meer kennis te delen
In 2013 heeft SAOZ vijf geslaagde regiobijeenkomsten voor gemeenten georganiseerd in:
• Amsterdam;
• Apeldoorn;
• Eindhoven;
• Heerenveen;
• Rotterdam.

Voor de goede orde: in de eerste helft van 2014 wordt een eenmalige herhalingsbijeenkomst georganiseerd. Deze regionale kennisdeling heeft vooral betrekking op de productgroepen “planschade” en “nadeelcompensatie”. Tijdens de bijeenkomsten stelde men ons regelmatig twee vragen:
1. Zou SAOZ jaarlijks dergelijke regiobijeenkomsten willen organiseren;
2. Wanneer komen de andere productgroepen aan bod.

We stellen het animo voor onze seminars bijzonder op prijs. We zijn echter van plan om de frequentie van de regionale bijeenkomsten te handhaven. Dat betekent dat wij om het jaar dergelijke regionale bijeenkomsten gaan organiseren. We zijn van mening dat we op deze manier ook echt iets te vertellen hebben.

Aan onze methoden om kennis te delen voegen wij in 2014 wel de “Meet & Greet” toe. Een informele ontmoeting bij ons op kantoor in Rotterdam. Het accent zal liggen op de productgroepen “grondzaken” en “risicomanagement”.

Meet & Greet SAOZ
Dit betekent dat we ieder jaar opdrachtgevers gaan uitnodigen om bij te praten. Het ene jaar door middel van regionale bijeenkomsten met een accent op planschade en nadeelcompensatie. Het andere jaar met informele “Meet & Greet” in Rotterdam waar aandacht wordt geschonken aan grondzaken en risicomanagement.

Uitnodiging afwachten of zelf even reageren
Opdrachtgevers worden uitgenodigd. Als u zeker wilt zijn dat u op de lijst staat dan kunt u uw interesse al kenbaar maken. U kunt dit doorgeven aan mevrouw J. van Jaarsveld van ons kantoor, naar keuze per email (j.v.jaarsveld@saoz.nl) of per post (SAOZ ter attentie van mevrouw J. van Jaarsveld, Postbus 29196, 3001 GD Rotterdam).

Meer contact
Met de nieuwe opzet van de kennisdeling zijn er meer contactmomenten, komen alle productgroepen van SAOZ aan bod en bent u in de gelegenheid om een thema uit te kiezen waar uw interesse naar uitgaat. Bij de “Meet & Greet” zal de sfeer informeler zijn. We zijn van plan om het aantal bezoekers per keer te maximaliseren, zodat ruimte is om eigen zaken in te brengen en om nader kennis te maken met ons kantoor.

Meer weten?! Neem dan contact op met Johan Geleijns.