Algemeen

SAOZ ziet Abraham…

29 sep 2015

… en dat willen we uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan!

Dit najaar organiseert de SAOZ weer vijf regiobijeenkomsten voor medewerkers van bestuursorganen over relevante ontwikkelingen in het bestuurlijk schadevergoedingsrecht. Zorg dat u dat niet mist!

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de eerste vier regiobijeenkomsten ligt de nadruk op kennisoverdracht, met presentaties over nadeelcompensatie, de planschadejurisprudentie en een bijzonder onderwerp: “de deskundige in de planschadeprocedure”. De laatste bijeenkomst, in Rotterdam, staat meer in het teken van ons 50-jarig jubileum en omvat een rondleiding door Rotterdam CS en het Groothandelsgebouw en twee extra sprekers: de heer P. Noordanus, burgemeester van Tilburg en lid van onze Raad van Toezicht, en de heer mr. dr. M.K.G. (Michiel) Tjepkema, Universitair hoofddocent staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Leiden.

Data en plaatsen
22 oktober 2015: Regardz Gele Kegels, Kennedyplein 1-5, 5611ZS EINDHOVEN
29 oktober 2015: Regardz Zilveren Toren, Stationsplein 51-53, 1012AB AMSTERDAM
5 november 2015: Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2, 7411TJ DEVENTER
12 november 2015: Abe Lenstrastadion Arrangementsruimte Noord, Abe Lenstra boulevard 19, 8448JA HEERENVEEN
19 november 2015: Engels (Groot Handelsgebouw), Stationsplein 45, 3013AK ROTTERDAM

De ontvangst met lunch is vanaf 12.00 uur; het inhoudelijke programma start om 13.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur, waarna wordt afgesloten met een borrel.

Aanmelden
Deelname aan de regiobijeenkomsten is mogelijk voor medewerkers van bestuursorganen die in hun werkzaamheden te maken hebben met het bestuursrechtelijk schadevergoedingsrecht (nadeelcompensatie en planschade). Deelname aan de regiobijeenkomst is gratis!

Meld u aan voor de regiobijeenkomst van uw keuze via saoz.nl/hollandtour

Houdt u er alstublieft rekening mee dat bij de regiobijeenkomst in Rotterdam maximaal 90 plaatsen gereserveerd zijn voor gasten van buiten Zuid Holland / Zeeland. Deze aanmeldingen zullen naar volgorde van ontvangst worden behandeld.

Meer weten?! Neem dan contact op met Kees van der Lee.

Deel dit bericht