Planschade

Eerste SAOZ trainingsdag planschade 2015: 22 april 2015 te Eindhoven

11 mrt 2015

Ook in 2015 organiseert de SAOZ weer trainingen op het gebied van planschade. Voor deze training kan individueel worden ingeschreven. De doelgroep bestaat uit en is beperkt tot medewerkers van bestuursorganen, juridische bijstandsverleners en marktpartijen (projectontwikkelaars) die bij de voorbereiding van projecten met planschadevraagstukken te maken krijgen.

De training zal worden verzorgd door de heer mr. drs. C.M.L. van der Lee KRMT, commercieel directeur van de SAOZ, en wordt gehouden op woensdag 22 april 2015 te Eindhoven (Regardz Gele Kegels, achter Eindhoven CS, adres Kennedyplein 1-5).

De training is net als voorgaande edities modulair. In het ochtenddeel (inloop 09.00 uur, aanvang 09.30 uur) komen de formeel-juridische aspecten aan de orde (o.a. planschadeprocedure en kostenverhaal); in het middagdeel (inloop 12.45 uur, aanvang 13.15 uur) wordt het inhoudelijke beoordelingskader van planschade behandeld.

Inschrijven kan per module of voor beide modules; indien ingeschreven wordt voor beide modules krijgt de deelnemer niet alleen een korting maar tevens een lunch aangeboden. Momenteel denken wij aan een prijs van € 295,– voor één module en € 550,– voor beide modules.

Indien u interesse heeft in het volgen van de training, of indien u meer informatie wenst, dan kunt u dit kenbaar maken via het mailadres training@saoz.nl.