Nieuwsflits

SAOZ organiseert training planschade op 12 november 2014 in Utrecht

08 jul 2014

Op veler verzoek organiseert de SAOZ in het najaar van dit jaar weer een training op het gebied van planschade. Voor deze training kan individueel worden ingeschreven. De doelgroep bestaat uit medewerkers van bestuursorganen die in hun praktijk te maken krijgen met vraagstukken omtrent planschade.

De training wordt gegeven door de heer mr. drs. C.M.L. van der Lee KRMT, commercieel directeur van de SAOZ, en wordt gehouden op woensdag 12 november 2014 te Utrecht (Jaarbeurs, Beatrixgebouw op Utrecht Centraal). De training is net als voorgaande edities modulair. In het ochtenddeel komen de formeel-juridische aspecten aan de orde (o.a. planschadeprocedure en kostenverhaal); in het middagdeel wordt het inhoudelijke beoordelingskader van planschade behandeld.

Inschrijven kan per module of voor beide modules; indien ingeschreven wordt voor beide modules krijgt de deelnemer niet alleen een korting maar tevens een lunch aangeboden. Momenteel denken wij aan een prijs van € 295,– voor één module en € 550,– voor beide modules.

Indien u interesse heeft in het volgen van de training, dan kunt u dit kenbaar maken via het mailadres [email]. Het kenbaar maken van uw interesse verplicht u tot niets; het betreft louter een belangstellingsregistratie waarbij degenen die gereageerd hebben eind augustus persoonlijk een uitnodiging ontvangen.

Tot ziens op 12 november!