Algemeen

VACATURE SAOZ | JUNIOR ADVISEUR

20 jan 2020

Junior Adviseur overheidsaansprakelijkheid (24 uur – 36 uur) 

Heb je kennis van financieel juridische vraagstukken? Ben je geïnteresseerd in ruimtelijke ontwikkelingen? Vind je het leuk om in de cijfers van een bedrijf te duiken? En zie je het als een uitdaging om jouw financiële en juridische oordeel te verwerken in een advies? Dan willen wij jou vinden. 


Stichting Adviesbureau Onroerende Zaken 

SAOZ is de gerespecteerde onpartijdige en deskundige adviseur voor de plannenmakers en uitvoerders, van gemeente tot provincie, van Rijk tot waterschap. Wij helpen onze opdrachtgevers kiezen, leggen met taxaties een solide financieel-juridisch fundament onder hun plannen en we adviseren ze tijdens het hele traject bij planschade en nadeelcompensatie. Onze adviseurs werken, zowel in teamverband als individueel, aan de meest uiteenlopende en interessante vraagstukken. 


Wat ga je doen? 

Binnen het adviesteam Nadeelcompensatie ga je aan de slag als junior adviseur overheidsaansprakelijkheid. Je ondersteunt de senior adviseurs van het team bij de advisering en stelt ook zelf adviezen op. Dit betekent dat je bij de betrokken partijen de benodigde informatie opvraagt, deze bestudeert en begrijpt, partijen hoort, de schade berekent en de uitkomsten van jouw financieel juridische beoordeling, op basis van de laatste stand van het recht, vastlegt in een weloverwogen en zorgvuldig deskundigenadvies. Dit betekent dat naast schriftelijke en mondelinge vaardigheden, jouw social skills net zo belangrijk zijn. 

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat je ook door andere adviesteams wordt ingeschakeld. 


Wat vragen wij van jou? 

 een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van bedrijfseconomie en affiniteit met bestuursrecht 

 minimaal 2 jaar relevante werkervaring 

 uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden 

 betrouwbaar en integer 

 punctueel en zorgvuldig 

 zelfstandige teamplayer 

 een rijbewijs B én een auto 


Wat bieden wij? 

Wij bieden jou een afwisselende functie op het snijvlak van bedrijfseconomie en recht, binnen een compacte moderne werkomgeving, gelegen in het hart van Rotterdam, direct in de nabijheid van het Centraal Station. De bereikbaarheid van kantoor is dan ook meer dan prima. Veel collega’s komen uit de wijdere omgeving. Je werkt zelfstandig en ook in kleine teams, niet alleen vanuit ons kantoor in Rotterdam; ook ben je regelmatig op pad voor hoorzittingen en plaatsopnames door heel Nederland. Wij vinden de ontwikkeling van onze adviseurs belangrijk, zodat wederzijdse kennisoverdracht en samenwerking centraal staan in de organisatie. 

Je krijgt bij ons een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met perspectief op een vast dienstverband. Het salaris is passend bij jouw opleidingsniveau en ervaring.


Contact 

Voor vragen over de inhoud van de vacature en de sollicitatieprocedure: Peter van Bragt, accountmanager nadeelcompensatie, 06-46954263 en/of Ayşe Şengür, senior-adviseur nadeelcompensatie, 06-11228316. 


Interesse 

Indien deze vacature je aanspreekt, stuur dan, vóór 25 februari 2020, je gemotiveerde schriftelijke sollicitatie met CV per email naar: 

SAOZ
t.a.v. de heer drs. P.A.J.M. van Bragt
p.v.bragt@saoz.nl

 

Sollicitaties of cv’s die door (tussenkomst van) W&S bureaus worden ingediend, worden niet geaccepteerd.