Planschade

SAOZ organiseert op 19 april 2018 een “herhalingsseminar”!

21 mrt 2018

Om de twee jaar organiseert de SAOZ regiobijeenkomsten waarbij de laatste ontwikkelingen op het vakgebied gedeeld worden. In november 2017 zijn 5 bijeenkomsten georganiseerd met als centrale thema: “De Omgevingswet: planschade nu en in de toekomst”. Niet iedere genodigde is echter in de gelegenheid geweest om de regiobijeenkomsten bij te wonen. Geen nood: op 19 april 2018 (Jaarbeurs, Beatrixgebouw te Utrecht) herhalen wij eenmalig het seminar!

Onderwerpen van de regiobijeenkomsten

De “aftrap” van onze regiobijeenkomsten is een bespreking van de meest interessante planschade-uitspraken van de afgelopen 2 jaar. U bent daardoor weer helemaal “bij” wat betreft de laatste ontwikkelingen in de planschade-jurisprudentie.

Een belangrijk deel van de regiobijeenkomsten bestaat vervolgens uit een weergave van het huidige planschadestelsel in relatie tot hoe dat stelsel er uit zal zien, indien de begin 2017 gepubliceerde “consultatieversie” van het schadehoofdstuk 15 tot wet verheven zou worden.

Uitnodiging

Zoals ook bij de eerdere regiobijeenkomsten het geval was, is deelname kosteloos maar wel “op uitnodiging”. Tot de doelgroep behoren dit keer medewerkers van bestuursorganen die in hun praktijk met planschade te maken krijgen en marktpartijen die bij het ontwikkelen van projecten met planschadevraagstukken te maken krijgen. De uitnodigingen zijn inmiddels verzonden en de aanmeldingen verlopen voorspoedig. Reageer dus snel!

Meer weten?! Neem dan contact op met Kees van der Lee.